(Aankomend) EP-adviseur

Dit is mijn sollicitatie aan jou! Ik ben Julian van der Veer, eigenaar van Borgch B.V. Wij maken energielabels en BENG-berekeningen voor nieuwbouwwoningen en utiliteitsgebouwen. We zoeken jou, iemand met een Hbo-niveau, om ons te komen versterken. Jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. Ons bedrijf zet de standaard in Nederland op het gebied van nieuwbouwlabels. 

Inhoud van het werk

Hoe gaat dat in zijn werk? Voor een energielabel moeten honderden parameters worden ingemeten, op locatie gefotografeerd of uit het digitale dossier worden gehaald. Al die informatie moet verwerkt worden: adequaat, zorgvuldig en gestructureerd. Maar ook efficiënt en zo snel mogelijk, we zijn een commercieel bedrijf 😉.

Daarnaast spreken we goed met de aannemer af hóe we het willen doen. Communicatie is dus erg belangrijk. Ongeveer 25% van je tijd bezoek je bouwprojecten. Een deel van je werk bestaat ook uit het goed kunnen uitleggen van de resultaten aan onze klanten. Complexe dingen simpel kunnen verwoorden is een must.

Naast onze adviestak, zijn we onder de handelsnaam BengCert actief als koepelorganisatie voor externe EP-adviseurs. Verschillende gerenommeerde ingenieursbureaus maken zo gebruik van onze certificatie om hun energielabels en BENG-berekeningen af te melden. Voor hen verzorgen we trainingen, doen we intervisies en bewaken de kwaliteit van hun werk. Dat kan dus ook onderdeel van je werk worden!

Ons bedrijf

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer, onderling respect en directe communicatie. Bij Borgch B.V. kijken we naar wat jij kunt én wat je aankunt. We hebben collega’s die graag willen dat wij ze gedoseerd werk aanleveren, liefst niet te veel. Dat vinden we prima en houden daar rekening mee. Maar we hebben ook collega’s die zeggen van: geef mij maar nét iets te veel. En dat is ook goed, als wij het maar weten.

Werken bij Borgch

Als je bij ons komt werken, begin je meteen je opleiding tot EP-W(D)adviseur, Dit is een opleiding op Hbo-niveau. Je krijgt een belangrijke functie binnen een klein maar ambitieus bedrijf. Ik weet zelf uit ervaring wat het is om bij een groot bedrijf te werken en een ‘onderdeeltje’ te zijn van een ‘grote’ organisatie. En dat is prima. Als je jezelf daar fijn bij voelt, lekker blijven zitten. Maar als je wilt ervaren hoe het is om te groeien met een bedrijf, én daar een belangrijke bijdrage aan te leveren, dan moet je vooral komen praten. Zulke mensen hebben wij nodig.

Wij geven je de vrijheid om in onderling overleg zelf je werktijden te bepalen. Daar zitten uiteraard grenzen aan, maar we beseffen dat ieders (gezins-)situatie en voorkeur op dit gebied anders kan zijn. Sommige collega's starten 's morgens om half zeven op kantoor, anderen om negen uur. 

Wie wij zoeken

Ben je geen technische Hbo’er? Ben je een zij-instromer? Schrik niet terug, maar kijk of je jezelf herkent in de 3 competenties die hiernaast staan:


Niet afgeschrikt? Stuur je cv + korte motivatie naar info@borgch.nl t.a.v. Betty van Steensel


Competenties

  • Je hebt ruimtelijk inzicht. Hiervoor geven we je vooraf een online-test.
  • Je werkt graag met de pc: een programma als Excel ken je goed.
  • Je bent in staat om complexe theorie snel te doorzien én deze vervolgens simpel te verwoorden.